Onze software

Bedrijfsbeheer

Administratieve ERP-software voor beheer van: klanten (CRM), offertes, artikels, prijzen, voorraad, kassa, facturatie, e-commerce … Ook sectorspecifieke software.

Meer info

Facturatie

Van eenvoudige facturatiesoftware tot volledige integratie met boekhouding en commercieel beheer. Kies wat bij uw bedrijf past.

Meer info

Boekhouding

Complete boekhoudsoftware voor kmo’s en boekhouder/accountant: van facturatie en aanmaning tot btw-aangifte en elektronisch bankieren. Met tal van nuttige uitbreidingen.

Meer info

Kantoorbeheer

Software voor het efficiënt runnen van boekhoud- of accountantskantoren. Tal van modules: CRM, digitale archivering, tijdsregistratie en facturatie, planning & controle.

Meer info

Tax

Gebruiksvriendelijke en krachtige programma’s voor het berekenen en optimaliseren van personenbelasting, vennootschapsbelasting, wedde-administratie,…

Meer info

Finance

Software voor het invullen en neerleggen van jaarrekeningen met financiële analyse. En handige tools voor algemene vergadering, structuurenquête, waardebepaling...

Meer info

Contacteer onze Service Desk

Werkt uw software niet perfect? Vindt u een functie niet terug? Hebt u een andere vraag? Twijfel niet en neem contact op met onze specialisten. Ze gidsen u door de software en helpen u weer op weg.

Bekijk de supportmogelijkheden

Updates

Gebruikers van Wolters Kluwer Business software met een updatecontract kunnen te allen tijde updates van hun programma downloaden en bijwerken. Snel, eenvoudig en tijdsbesparend. De toegang tot de MyUpdate pagina is voorbehouden aan geregistreerde gebruikers.

Bekijk de updates van uw software

Nieuws

Zij gebruiken onze software al

 Het voornaamste argument voor Kluwer After Sales is dat alles in één enkel pakket zit. Alle gegevens zitten centraal rond de klant opgeslagen zodat je in één oogopslag alle informatie krijgt. Geen tijdverlies of fouten door dubbele invoer, maar correcte informatie voor binnen- en buitenmedewerkers op hetzelfde moment.

Johan Deroy (Essec)