linkedin twitter facebook
print

Nieuws

Onderzoek: 8 op 10 Belgen
heeft toegang tot
social media op kantoor

Belgische professionals doen steeds vaker een beroep op social media, blogs en fora om professioneel op de hoogte te blijven. 38% van de bevraagden geeft aan social media in te zetten voor zijn of haar werk. Dat blijkt uit een enquête van Kluwer Opleidingen.

Lees meer

Bericht Wolters Kluwer
aan klanten Swets 
en J. Story-Scientia

Op 14 oktober heeft J. Story-Scientia, de wetenschappelijke boekhandel met wie Wolters Kluwer een belangrijke samenwerking heeft, het faillissement aangevraagd. Eind september werd Swets Information Services B.V., met wie wij in België ook samenwerken, failliet
verklaard door de rechtbank van Amsterdam.
Wij willen onze klanten hiervan op de hoogte brengen. Indien u via Swets of via J. Story-Scientia abonnementen voor producten en diensten van Wolters Kluwer heeft afgesloten, garandeert Wolters Kluwer u de verdere levering ervan. Mochten er toch problemen optreden, raden wij u aan contact op te nemen met onze klantendienst op 0800 94 571. Voor alle andere vragen over producten en bestellingen, kunt u terecht op hetzelfde nummer.

Kluwer is vanaf nu
Wolters Kluwer

We vroegen aan onze klanten waarom ze voor onze producten en diensten kiezen. Hun antwoord? Omdat ze op ons kunnen bouwen. Dat is dan ook onze ambitie: er zijn voor onze klanten wanneer dat nodig is. Die boodschap zetten we voortaan in de kijker, dus ziet u ons veranderen. Kluwer zal vanaf nu, zoals in andere landen, Wolters Kluwer heten. Onze nieuwe slogan - When you have to be right - benadrukt onze ambitie. Wat verandert niet? Wij blijven software, expertise en advies aanbieden aan professionals, en we blijven innoveren.