InvoiceOne

Facturacen voor ondernemers

  • Online facturatiesoftware voor zelfstandigen en kmo's
  • Snel, efficiënt en comfortabel facturen maken
  • Instappen en wegwezen: met InvoiceOne gaat factureren vanzelf
Wij helpen u graag verder
InvoiceOne

InvoiceOne

Met InvoiceOne zijn uw facturen gemaakt voor u het weet. Volledig juist en wettelijk correct. U stuurt ze vervolgens gewoon elektronisch naar uw klanten en boekhouder. InvoiceOne heeft echt aan alles gedacht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bekijk het filmpje hiernaast en ontdek InvoiceOne samen met Jane.

Partijtje facturacen, ondernemer?

Facturacen, het nieuwe factureren

Met invoiceOne levert u een onberispelijke factuur af in een recordtempo. Ook het gebruiksgemak van InvoiceOne is ongezien. U neemt gewoon het stuur: het programma wijst zichzelf uit.

Mobiel factureren zonder papieruitstoot, ook op tablets

Facturen opsturen, kopiëren en klasseren zijn taken die u kunt parkeren. Het grote voordeel van InvoiceOne is dat u uw volledige verkoopsfacturatie online beheert. U factureert bovendien waar u maar wilt: desnoods, op tablet, vanuit uw luie zetel. (Stuurt u uw factuur liever op, dan kunt u ze uiteraard ook printen.)

Betrouwbare co-piloot

Rekent u op de hulp van uw boekhouder zodat uw facturen wettelijk volledig correct zijn? Of bent u op zoek naar factuurvoorbeelden? Niet meer nodig. InvoiceOne begeleidt u stap voor stap bij het opmaken van uw facturen, als een betrouwbare co-piloot.

Factuur gemaakt? Uw boekhouder neemt het over aan de finish

Niet alleen voor u, maar ook voor uw boekhouder, maakt werken met InvoiceOne een wereld van verschil. De e-facturen die u maakt in InvoiceOne kan uw boekhouder onmiddellijk inboeken. U hoeft dus niet meer speciaal langs te gaan.

Al uw facturen voor 15 euro per maand

Voor een vast bedrag van 15 euro per maand * kunt u rekenen op de assistentie van InvoiceOne. Een oplossing die u heel wat factuurkilometers zal besparen.

*: excl. BTW. Jaarlijkse factuur (elektronisch).

Werken met InvoiceOne wijst zichzelf uit

Het programma is intuïtief en heeft een moderne, overzichtelijke interface. U begrijpt ‘vanzelf’ waar u naartoe moet. U heeft geen training nodig om met InvoiceOne aan de slag te gaan.

Snel, efficiënt en comfortabel factureren

Zoeken naar voorbeeldfacturen of checken of u niets vergeten bent, hoeft u niet meer te doen. InvoiceOne begeleidt u stap voor stap naar een factuur die duidelijk en wettelijk volledig in orde is. 

Nieuwe klanten creëren gaat vanzelf

U hoeft niet eerst klanten en producten te maken vooraleer u een factuur kunt maken. U start gewoon met een nieuwe factuur en de klanten en producten die u daar invoert, kunt u opslaan voor toekomstig gebruik. Handig. Bovendien heeft InvoiceOne voor het invoeren van klantgegevens een koppeling met de VIES-databank. Dat is de Europese databank van bedrijven die btw-plichtig zijn of een ondernemingsnummer hebben. Op basis van het ondernemingsnummer haalt InvoiceOne het adres op van uw nieuwe klant. Geen tikfouten en vooral: razendsnel.

Uw factuur opvolgen van a tot z

InvoiceOne doorloopt met u de volledige flow van uw factuur. Vanaf de creatie, over de betaling tot en met het verzenden van de facturen naar uw boekhouder. U ziet meteen wat de status van uw factuur is: wat al gedaan is en waar nog opvolging nodig is.

De volledige controle over uw zaak

InvoiceOne bezorgt u in één klik een helicopterview. U ziet voor welk bedrag u nog facturen moet opmaken, wat u al ontvangen heeft, welke facturen u al doorgestuurd heeft naar uw boekhouder en voor welke facturen u een rappel moet sturen. U behoudt het overzicht en komt sneller aan uw geld.

Facturen die er op en top professioneel uitzien

Met InvoiceOne levert u professionele facturen af die toch de persoonlijke stempel van uw bedrijf dragen.

Snel een begeleidende e-mail bij uw factuur

Niets is zo onpersoonlijk als enkel een factuur. Maak dus meteen ook een begeleidende e-mail bij uw factuur. Ook deze kunt u personaliseren met uw logo en gegevens. De begeleidende e-mail maakt u zo persoonlijk als u zelf wilt.

U werkt efficiënter samen met uw boekhouder

Door zelf uw facturen op te maken bespaart u tijd en geld. Het traject dat u samen met uw boekhouder aflegt wordt ingekort. Uw boekhouder kan sneller werken omdat hij vertrekt van een betere basis.