Nuttige tools en performante oplossingen voor juridische professionals

 • Juridische bronnen en templates

  Jura
  Meer dan een half miljoen juridische bronnen. U vindt er wetteksten in al hun versies, arresten en vonnissen van hoge en lage rechtscolleges en rechtsleer van de hand van gerenommeerde auteurs.

  Meer weten

  Jura pakketten
  Jura op maat van uw dagelijks gebruik. U kiest uw Jura pakket op basis van uw rechtspraktijk en specialisatie als gespecialiseerde advocaat, generalistisch kantoor, notaris, gerechtsdeurwaarder of student.

  Meer weten

  Jura uitbreidingen
  Jura Modellen, Jura Books, TPR Online, Legal Web Search

 • Beheersoftware

  Kleos
  Dé alles-in-één oplossing voor kantooradministratie, dossieropvolging, documentenbeheer en contactgegevens, met extra modules voor facturering en boekhouding. Opgesteld door en voor advocaten.

  Meer weten

  DLex

  Onbeperkte kracht: run uw kantoor met veelzijdige kantoorbeheersoftware voor dossierbeheer, timemanagement en boekhouding. Met uitgebreide rapporteringsmogelijkheden.

  Meer weten

 • Berekeningen

  Repair
  Slimme berekeningstool voor complexe schadegevallen. U berekent schadevergoedingen zonder een post te vergeten, rekening houdend met de juiste tabellen en de recente wetgeving.

  Meer weten

  Divide
  Handige rekenmachine voor boedelscheidingen en vereffeningen/verdelingen. U vergeet geen enkele verdeelpost, verantwoordt uw berekeningen in de marge en bereikt sneller een akkoord.

  Meer weten

  Successierekenaar
  Maak snelle en foutloze berekeningen van successierechten en schenkingskosten. Gebaseerd op de tool Paul Dons, mét permanente updates en 24/7 beschikbaarheid via het web.

  Meer weten

 • Advocaat

  Databanken, software voor kantooradministratie, marketingtools en rekenmodules voor grote, kleine en éénmans advocatenkantoren.

 • Notaris

  Specifieke databanken en tools voor notarissen en notarieel medewerkers.

 • Gerechtsdeurwaarder

  Op maat samengestelde juridische producten voor gerechtsdeurwaarders.

 • Bedrijfs- en overheidsjuristen

  De meest uitgebreide juridische databank van België, duizenden gebruiksklare templates en voorbeeldcontracten in beide landstalen, dossier- en kennisbeheersystemen voor juridische diensten, vertaalprogramma voor juridisch - economische materies

 • Student

  Interessante package deals voor studenten rechten of rechtspraktijk.

Haal nog meer uit uw producten dankzij onze gratis service voor Wolters Kluwer klanten
 • Opleidingen

   

  Een breed pallet aan opleidingen voor juristen, van praktisch tot sterk theoretisch.

  Maak uw keuze tussen productopleidingen tot doorgedreven vervolmakingsopleidingen in bepaalde rechtsmateries.

  Meer info
 • Hulp nodig

   

  Onze helpdesk is elke weekdag bereikbaar van 9u tot 18u. U kunt er terecht met al uw technische en inhoudelijke vragen over uw online producten.

  Tel: 0800 14 500 - klant.BE@wolterskluwer.com