Eén informatiebron consulteren, meer niet

Als jurist in een publieke of private onderneming moet u van vele markten thuis zijn en snel een antwoord kunnen bieden op een variëteit van juridische vraagstukken. Corporate Governance, internationalisatie van de bedrijfsactiviteiten, bescherming van productmerken, samenwerkingscontracten, ... u bent verantwoordelijk voor de correcte juridische onderbouw en het juist toepassen van de voorschriften.
Maak kennis met Jura, de meest volledige rechtsbibliotheek. Met deze virtuele juridische bibliotheek hebt u toegang tot wetteksten, rechtspraak, rechtsleer en modellen uit de relevante rechtsdomeinen voor uw bedrijfseconomische omgeving. Of u nu jurist bent in de privé- of in publieke bedrijfssector, Jura helpt u snel de meest actuele en accurate juridische informatie te vinden, om goed en efficiënt uw advies te kunnen onderbouwen.

Maak hier kennis met Jura

Een voorbeeld voor élk juridisch document

Als bedrijfs- of overheidsjurist bent u zeker dagelijks veel bezig met het opstellen van contracten of het herzien van clausules. U heeft zelf een hele reeks modeldocumenten ter uwer beschikking waar u op voortbouwt. Maar hoe zeker bent u dat uw eigen modeldocumenten en clausules nog in lijn zijn met de actuele wetgeving? Of wat met het opstellen van contracten in domeinen waar u minder mee in contact komt?

Jura Modellen telt meer dan 4000 juridische voorbeelddocumenten in tientallen rechtsdomeinen. De juridische modeldocumenten van Jura Modellen volgen de regels en voorschriften zoals die op dit moment gelden. Daarbij houden onze auteurs rekening met de meest actuele wetgeving én met rechterlijke uitspraken en rechtsleer.

Ontdek hier de Jura Modellen Vennootschapsrecht

 • Kleos

  Efficiënte beheersoftware in de cloud

  Kleos Corporate is een handige tool voor zowel de individuele jurist als voor juridische departementen.

  Kleos biedt u een gecentraliseerde slimme aanpak van uw dossiers die u veel tijd bespaart.

  Enkele voordelen:

  • Online: u beheert uw dossiers online. Steeds raadpleegbaar vanop verschillende devices
  • Integratie met Outlook: alle gekoppelde afspraken, deadlines, brieven en e-mails integreert u eenvoudigweg in uw dossier
  • Bedrijfseigen briefstijlen: contracten, formulieren en brieven zijn alomtegenwoordig in uw job. Vaak moet u ze opnieuw en opnieuw opstellen. Kleos Corporate maakt het u gemakkelijk met kant-en-klare modellen, in de stijl van uw organisatie
  • Veilige communicatie: Kleos Connect laat u toe om uw documenten op een beveiligde wijze te delen met personen binnen of buiten uw organisatie
  • Duidelijke rapportering: bruikbare overzichten van uw dossiers, de voortgang, de tijd gespendeerd,…
  Meer info
Effacts

Een betaalbare oplossing om waarde uit uw juridische informatie te halen

effacts is het veilige online archief voor al uw juridische informatie. Door de vele slimme functies waarmee u waardevolle informatie uit u data haalt, ondersteunt effacts u in de overgang van legal manager naar business adviseur. effacts voorziet u snel van actuele management inzichten zodat u en uw bedrijf betere beslissingen kunnen nemen. Door minder tijd te besteden aan kleine, onbelangrijke taken, kunnen u en uw team zich richten op hoogwaardige business.

Meer info

Opvolging wetgeving? Onder controle!

Met Verifield weet u exact welke wijzigingen in de wetgeving relevant zijn voor uw bedrijf. U heeft duidelijk zicht op aan te pakken werkpunten, en wijst ze snel en makkelijk toe aan de betrokken afdelingen.  Ook acties opvolgen is eenvoudig. Met één enkele tool doorloopt u de volledige compliance cirkel. U behoudt dus op elk moment de controle, zelfs als u bezoek krijgt van de inspectie.

Meer weten?