Onmisbare bronnen voor iedere notaris

 • Jura Notariaat

   

  In Jura Notariaat vindt u alle wetteksten en juridische bijdragen die relevant zijn voor uw beroep. Hebt u nood aan de precieze versie van een wet op een exacte datum? Aan verduidelijkende commentaar van specialisten? Dan bezorgt Jura Notariaat u die informatie onmiddellijk.

  Meer weten
 • Jura Notariaat Modellen

   

  Jura Notariaat Modellen is een bibliotheek met meer dan 4000 akten en voorbeeldcontracten opgesteld en gecontroleerd door vakspecialisten. U kunt ze downloaden en helemaal vrij bewerken.

  Meer weten
 • TPR Online

   

  Het Tijdschrift voor Privaatrecht is zonder meer hét toonanagevende tijdschrift in uw vakgebied. Kluwer maakte alle edities sinds 1999 online beschikbaar – in full text. Ook de onmisbare Overzichten van Rechtspraak zijn integraal te raadplegen op uw computer.

  Meer weten
Jura voordelen

Jura Notariaat is de grootste, de snelste én de handigste virtuele juridische bibliotheek voor notarissen. Ontdek de voordelen van Jura.

 • Divide

   

  Een boedelscheiding berekenen kan bijzonder complex zijn. Bovendien is de kans klein dat ze van de eerste keer door alle partijen goedgekeurd wordt. Met Divide wordt berekenen en herberekenen eenvoudig. De koppeling met relevante wetgeving en rechtsleer garandeert bovendien dat u helemaal foutloos te werk gaat.

  Meer weten
 • Successierekenaar

   

  Successierechten en schenkingskosten berekenen is een complex werk. Bovendien verandert de toepasselijke wetgeving met de regelmaat van de klok. De Successierekenaar van Paul Dons doet al dat harde werk achter de schermen: berekeningen, wetswijzigingen,... Zo hoeft u alleen nog de gegevens van uw dossier in te vullen.

  Meer weten