Auteur bij Wolters Kluwer

Inhoudelijke ondersteuning bronnen

In onze bronnendatabank zijn de Belgische wetgeving, rechtspraak en doctrine opgenomen. Dagelijks wordt de databank aangevuld door onze interne redactie van 40 medewerkers, van wie de meerderheid juristen zijn. Dit werk wordt bovendien een tweede keer bekeken door een team van 80 externe medewerkers onder wie professoren, advocaten en juristen.

Persoonlijke begeleiding van concept tot afgewerkt product

Bij Wolters Kluwer gaan we er prat op klaar te staan voor onze auteurs. Van bij de start van de samenwerking krijgt u dan ook een contactpersoon toegewezen. Deze beantwoordt uw vragen en loodst u door het hele publicatieproces.

Duidelijke afspraken

Als auteur wil u graag van bij de start van de samenwerking weten waar u aan toe bent. We maken daarom duidelijke afspraken over onder andere  auteursrechten en de fiscale behandeling ervan, maar ook over praktische zaken als spellingregels, juridische verwijzingen en afkortingen, commerciële ondersteuning etc.

In de vitrine van onze online shop

Elke uitgave van Wolters Kluwer krijgt een plek in onze online shop. Met tienduizenden unieke, professionele bezoekers per maand is deze shop een goede manier om uw werk onder de aandacht van professionals te brengen.

Promotie voor uw werk

De marketing- en salesmedewerkers van Wolters Kluwer doen er alles aan om uw werk onder de aandacht te brengen van uw specifieke doelpubliek. Dat gebeurt via salesbezoeken, mailings, via onze eigen publicaties, op vakbeurzen en professionele evenementen. Het gamma aan publicaties en online informatieplatformen wordt bovendien ook verdeeld via tal van Wolters Kluwer partners.