COVID-19: U kunt op ons blijven rekenen

Wolters Kluwer volgt de ontwikkelingen van COVID-19 , waaronder de informatie en adviezen die wereldwijd door gezondheidsorganisaties worden gepubliceerd. Op dit moment is er geen enkele onderbreking geweest in de levering van onze producten of diensten als gevolg van de COVID-19-uitbraak. Onze eerste prioriteit is om de gezondheid en de veiligheid van onze werknemers, hun gezinnen en onze klanten veilig te stellen en dit zonder de dienstverlening aan klanten te onderbreken.

Daarom namen we de afgelopen periode een reeks beschermende maatregelen, zoals beperkingen op niet-essentiële reizen, thuiswerk, verplichte of zelf opgelegde quarantaines, onze medewerkers vragen om thuis te blijven als zij of hun familieleden zich ziek voelen.  

24 maart 2020

Onze klanten ondersteunen

In het belang van hun en uw gezondheid en veiligheid, werken al onze medewerkers sinds 16 maart van thuis uit. Ze zijn vertrouwd met remote working en zijn goed uitgerust met de juiste technologische tools.  Wij blijven onverminderd beschikbaar om de informatie, service en support te bieden die u nodig heeft in deze uitdagende tijden.

Geplande afspraken en opleidingen

Indien u in de komende weken een afspraak heeft met een Wolters Kluwer consultant, zullen we u contacteren om te kijken hoe we dit op een virtuele manier kunnen laten doorgaan.  Geplande groepsopleidingen zullen we op een digitale manier geven. Klanten die zich hiervoor ingeschreven hebben, ontvangen van ons verdere instructies krijgen om de opleiding digitaal te volgen.

Blijf gezond en wel

Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten. We wensen dat u allemaal in een goede gezondheid blijft. U kunt intussen op ons blijven rekenen om u professioneel te ondersteunen.

Paul De Ridder - Afgevaardigd Bestuurder Wolters Kluwer Belgium

paulderidder