Wolters Kluwer Legal & Regulatory gaat in België van start met nieuw business model “E-book & papier”

Wolters Kluwer is een wereldwijde leverancier van professionele informatie & kennisoplossingen, voor juristen, accountants, HSE-specialisten en bedrijven/ professionals in het algemeen. Gespecialiseerde vakpublicaties maken deel uit van dat aanbod. Omdat klanten hun professionele informatie steeds bij de hand willen hebben, en dus digitaal, bundelde Wolters Kluwer deze vakpublicaties/ e-books op de e-reader Smarteca. Nu past Wolters Kluwer in België ook haar business model voor vakpublicaties aan. 

23 juni 2020

Klanten van Wolters Kluwer in België kunnen sinds midden juni publicaties aankopen als één pakket “E-book & papier. Klanten krijgen voor éénzelfde prijs onmiddellijk toegang tot het e-book, via de e-reader ‘Smarteca’, en ontvangen vervolgens het papieren exemplaar. Hoewel een papieren versie nog steeds deel uitmaakt van het combipakket, kunnen klanten wél een ecologische keuze maken en afzien van het papieren exemplaar.

corporate-news-smarteca-man-vrouw

Een e-book kan je steeds raadplegen en het biedt klanten zo het nodige gebruiksgemak. Tegelijk wordt een aankoop eenvoudiger en transparanter:

  • Ofwel koop je een “losse editie”, met e-book & papieren versie
  • Ofwel kies je voor een “abonnement”, met e-book & papieren versie

De nieuwe formule geldt momenteel voor boeken, jaarboeken en zakboekjes. Aan de e-versies van de tijdschriften en boekenreeksen wordt volop gewerkt, deze volgen spoedig.  Alle e-books van Wolters Kluwer bevinden zich op de e-reader Smarteca,  beschikbaar via de cloud en via app (iOS of Android). Meer informatie vind je hier.