Paul De Ridder wordt nieuwe Managing Director van Wolters Kluwer Legal & Regulatory in België

Huidig CEO Hans Suijkerbuijk neemt internationale rol binnen Wolters Kluwer op

Paul De Ridder wordt op 1 februari de nieuwe Managing Director van Wolters Kluwer Legal & Regulatory in België. Legal & Regulatory is een onderdeel van Wolters Kluwer dat professionals en bedrijven ondersteunt met informatie, tools, software en training.

De voorbije 16 jaar leidde Paul De Ridder al verschillende afdelingen van Wolters Kluwer in België. De voorbije 6 jaar maakte hij er al deel uit van het directiecomité. “Wolters Kluwer Legal & Regulatory is in België marktleider in informatie, tools en training voor juridische, tax & accounting en HSE professionals. Ik kijk ernaar uit om samen met ons hele team onze expertise en innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen zodat we meerwaarde kunnen creëren voor onze klanten in een steeds complexere en veranderende markt”, zegt Paul De Ridder. “De combinatie van onze gespecialiseerde kennis en technologische oplossingen helpt hen efficiënter te werken en de juiste beslissingen te nemen op de momenten dat het er echt op aankomt.”

Paul De Ridder volgt Hans Suijkerbuijk op, die binnen Wolters Kluwer Legal & Regulatory Head of Product Development wordt. In deze internationale rol wordt Hans Suijkerbuijk verantwoordelijk voor innovatie en de ontwikkeling van digitale producten en tools voor de divisie Legal & Regulatory.

  5325