Stacey Caywood, CEO van Wolters Kluwer Legal & Regulatory, uitgeroepen tot International Executive of the Year tijdens de Golden Bridge Awards 2019

Tijdens de 11e editie van de jaarlijkse Golden Bridge Awards® is Stacey Caywood,  CEO van Wolters Kluwer Legal & Regulatory, verkozen tot International Executive of the Year (in de categorie Business Products). Caywood werd uitgeroepen tot Gold Winner tijdens de prijsuitreiking van deze Awards, waarin 's werelds beste initiatieven uit alle grote bedrijfstakken op het gebied van organisatieprestaties, leiderschap, innovatie, producten en diensten, internationale handel en klanttevredenheid strijden om de felbegeerde titel.

11 oktober 2019

2019-gba-goldseal

Het winnen van de Golden Bridge Awards vormt de erkenning van Caywoods geslaagde inspanningen om van Wolters Kluwer Legal & Regulatory de wereldwijde marktleider op het gebied van wetgeving en compliance te maken. Als CEO geeft Caywood leiding aan meer dan 3.800 medewerkers wereldwijd. Zij ontwikkelen innovatieve en bekroonde technologische oplossingen waarmee professionals hun productiviteit en prestaties kunnen verbeteren, risico's kunnen beperken en complexe problemen kunnen oplossen.  Zo heeft Caywood recent de verdere expansie van de succesvolle internationale juridische softwaresystemen Kleos en effacts voor haar rekening genomen en lanceerde ze een internationaal centrum voor het versnellen van digitale productontwikkeling en -innovatie. Tevens heeft zij het voortouw genomen bij de succesvolle overnames van eVision en Legisway. Hiermee heeft zij de positie van het bedrijf als wereldleider in het compliance-segment en de juridische markt verder versterkt.

Dit eerbetoon bevestigt nogmaals het aanzien en de erkenning die Caywood in het afgelopen jaar reeds heeft verworven voor haar uitstekende leiderschap. In september werd Caywood bij de International Business Awards uitgeroepen tot winnaar van de Stevie Award. Haar resultaten zijn ook opgemerkt door de Stevie Awards for Women in Business.  Lees hier meer over Stacey Caywood.

De Golden Bridge Awards is een jaarlijks terugkerend sectorevenement waarin de erkenning door vakgenoten centraal staat en de beste bedrijven uit alle belangrijke sectoren worden gehuldigd. De deelnemende bedrijven variëren van groot tot klein tot start-up en komen uit Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Latijns-Amerika. Het evenement telt meer dan 160 juryleden van over de hele wereld uit een breed scala aan bedrijfstakken. Uit het gemiddelde van hun beoordelingen kwamen de finalisten en winnaars van de Golden Bridge Awards 2019 naar voren. Meer informatie over de Golden Bridge Awards is te vinden op: https://goldenbridgeawards.com/.