Wolters Kluwer Belgium 10 jaar ‘Top Employer’

Wolters Kluwer Belgium is voor de tiende keer op rij erkend als ‘Top Employer Europe 2020’.  Ook onze collega’s in Nederland en Spanje kregen deze erkenning, en daar zijn we als bedrijf bijzonder trots op.  

4 februari 2020

Paul De Ridder, Managing Director Wolters Kluwer Belgium:  “Dit is niet alleen een opsteker voor Wolters Kluwer zelf, maar voor alle medewerkers van Wolters Kluwer. Het is een erkenning voor het werk van ons HR team, en voor de kwaliteit en professionalisme waarvoor we als bedrijf willen staan. “

Bedrijven die erkend worden als Top Employer verbinden zich ertoe om de best mogelijke omgeving voor hun medewerkers te creëren.  Als onafhankelijke speler, evalueert het Top Employers Institute kandidaatbedrijven aan de hand van een HR Best Practices Onderzoek. Bedrijven moeten de vereiste minimumscores behalen om als Top Employer erkend te worden. De beoordeling heeft betrekking op 10 domeinen: Talent Strategy, Workforce Planning, Talent Acquisition, On-boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits and Culture. De Top Employer Award is een wereldwijd certificatieprogramma dat al meer dan 1 500 bedrijven in 118 landen heeft erkend.

Maak kennis met carrièremogelijkheden bij Wolters Kluwer. Volg ons op social media via Facebook/ LinkedIn / Twitter en volg de conversatie #topemployer.

Meer informatie: Top Employers Institute 

top_employer_belgium_2020