Corporate30 maart, 2020

Wolters Kluwer bundelt COVID-19 informatie voor Belgische HSE, Legal, Tax & Accounting professionals op één centrale webpagina

Heel wat professionals, of ze nu alleen werken, bij een kmo of een multinational, hebben vandaag meer dan ooit nood aan duidelijke en correcte antwoorden op hun werkgerelateerde vragen in verband met COVID-19. Die nood aan professionele informatie gaat vaak verder dan het domein waarmee ze in normale omstandigheden vertrouwd zijn. Wolters Kluwer in België bracht daarom COVID-19 informatie over verschillende domeinen samen op één centrale webpagina. 

Overheden en zorgorganisaties kondigen voortdurend nieuwe richtlijnen en maatregelen af met betrekking tot COVID-19. De leidinggevenden en experts van ons bedrijf zijn hier volop bij betrokken. Wij volgen 24 uur per dag het nieuws om snel te kunnen reageren op de meest recente ontwikkelingen en richtlijnen. Het is onze hoogste prioriteit om de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en onze gemeenschappen te beschermen en tegelijkertijd onze klanten zonder onderbreking te blijven bedienen, in deze uitdagende tijden.

Onze klanten blijven bedienen, mét extra steun en service

Sinds vrijdag 27 maart kunnen Belgische HSE, Legal en Tax & Accounting professionals terecht op een centrale webpagina die alle relevante COVID-19 informatie samenbrengt. Je vindt er de recentste informatie over onder andere de financiële steunmaatregelen voor zelfstandigen en vennootschappen, wettelijke besluiten op Belgisch en Europees niveau, preventie- en welzijnsrichtlijnen, HR-vragen, enz.

Professionals kunnen via een proeftoegang (14 dagen) ook terecht in de COVID-19 onderdelen van Wolters Kluwer juridische databanken monKEY (voor tax professionals), senTRAL (HSE professionals), Jura (Legal professionals) en SocialEye (HR professionals).

“Iedereen ondervindt de gevolgen van de Coronacrisis, zowel op persoonlijk, als op professioneel vlak. We merken dat professionals in heel wat sectoren, of ze nu in een eenmanszaak, kmo of groot bedrijf werken, meer dan ooit op zoek zijn naar correcte informatie. Over de invoering en gevolgen van tijdelijke werkloosheid en de financiële steunmaatregelen, maar evengoed over preventierichtlijnen en wettelijke besluiten”, zegt Paul De Ridder, managing director bij Wolters Kluwer Belgium.

Je kan de COVID-19 informatie voor professionals hier raadplegen:

Over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer (EURONEXT: WKL) is een wereldwijde leider op het gebied van informatievoorziening, softwareoplossingen en diensten voor professionals in gezondheidszorg, fiscaliteit en accounting, financiële en zakelijke compliance, juridisch en regelgeving, en bedrijfsprestaties en ESG. Wij helpen onze klanten om elke dag kritische beslissingen te nemen door deskundige oplossingen te bieden die diepgaande domeinkennis combineren met technologie en diensten.

Contacten
Kathleen Iwens
Communications Manager
Back To Top