Wolters Kluwer bundelt COVID-19 informatie voor Belgische HSE, Legal, Tax & Accounting professionals op één centrale webpagina

Heel wat professionals, of ze nu alleen werken, bij een kmo of een multinational, hebben vandaag meer dan ooit nood aan duidelijke en correcte antwoorden op hun werkgerelateerde vragen in verband met COVID-19. Die nood aan professionele informatie gaat vaak verder dan het domein waarmee ze in normale omstandigheden vertrouwd zijn. Wolters Kluwer in België bracht daarom COVID-19 informatie over verschillende domeinen samen op één centrale webpagina.

30 maart 2020

Overheden en zorgorganisaties kondigen voortdurend nieuwe richtlijnen en maatregelen af met betrekking tot COVID-19. De leidinggevenden en experts van ons bedrijf zijn hier volop bij betrokken. Wij volgen 24 uur per dag het nieuws om snel te kunnen reageren op de meest recente ontwikkelingen en richtlijnen. Het is onze hoogste prioriteit om de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en onze gemeenschappen te beschermen en tegelijkertijd onze klanten zonder onderbreking te blijven bedienen, in deze uitdagende tijden.

Onze klanten blijven bedienen, mét extra steun en service