Corporate21 november, 2019

Wolters Kluwer wint twee awards op Forum for the Future

Op Forum For the Future - het nationaal congres voor economische beroepen - ontving Wolters Kluwer dit jaar twee awards: één voor Professional Publisher en één voor monKEY als Best Databank.

Om bedrijven aan te moedigen om in te zetten op verandering, beloont de stichting jaarlijks producten en diensten in verschillende categorieën die “Fit for the Future” zijn. Zo wil de organisatie economische beroepen klaarmaken voor de digitale toekomst, om de weg te openen naar ‘verandering’ door de hele sector te mobiliseren. ‘Verandering’: dat is de evolutie van het beroep, maar ook de veranderende wensen van de cliënten.

monKEY is de meest volledige databank voor tax, accountancy & finance professionals. Ze geeft toegang tot actuele informatie over de personen- en vennootschapsbelasting, btw, vennootschapsrecht, boekhouding en vele andere topics.

Wil u graag kennis maken met monKEY? 
Probeer 14 dagen gratis

Over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer (EURONEXT: WKL) is een wereldwijde leider op het gebied van informatievoorziening, softwareoplossingen en diensten voor professionals in gezondheidszorg, fiscaliteit en accounting, financiële en zakelijke compliance, juridisch en regelgeving, en bedrijfsprestaties en ESG. Wij helpen onze klanten om elke dag kritische beslissingen te nemen door deskundige oplossingen te bieden die diepgaande domeinkennis combineren met technologie en diensten.

Contacten
Kathleen Iwens
Communications Manager
Back To Top